Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

©2012

De beste og vakreste ting i verden kan hverken sees eller røres, de må føles med hjertet

- Helen Keller

Landsforbundet for kombinert syns- og hørselshemmede/døvblinde (LSHDB) er en landsdekkende interesseorganisasjon av og for kombinert syns- og hørselshemmede og døvblinde.

LSHDB ble opprettet i 1997 og har idag over 400 medlemmer og støttemedlemmer.

LSHDB arbeider for døvblindes rettigheter, for at kombinert syns- og hørselshemmede/døvblinde skal kunne delta i samfunnet på lik linje med andre, og for å skape gode sosiale miljøer og aktiviteter for kombinert syns- og hørselshemmede/døvblinde. Vi kan bidra med informasjon om døvblindhet, kontakt til partnere, spørmål angående rettigheter for døvblide, og informasjon om nettverk i nærheten av deg.

Vi arrangerer årlig likepersonskurs, årsmøter, seminarer og sosiale sammenkomster for våre medlemmer i tillegg til å utgi SynHør bladet 6 ganger i året, både for våre medlemmer og støttemedlemmer.

Vi har fysiske kontorer i Oslo Sentrum (adresse finner du under "kontakt oss") og vi har lokallag rund omkring i Norge. LSHDB følger gitte lover og forskrifter som omhandler Personvern

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn