Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Prosjektet Kom i gang med fysisk aktivitet inviterer til:

22. desember 2015Treningssamling/fysisk aktivitet for kombinert syns- og hørselshemmede /døvblinde.


Vi vil invitere deg til et motiverende og sosialt treningsopplegg. Dette er et prosjekt som vil gå over 2 år. Det blir 2 til 3 samlinger i året, samt oppfølging underveis. Ønsker du å delta i en tilrettelagt og organisert trening, så er dette noe for deg. Samlingens målgruppe er personer som har kombinert syns- og hørselshemmning (døvblindhet). Denne treningen er for alle, uansett treningserfaring. Det er åpent for alle å søke, men samlingen har begrenset med plasser, så unge og yrkesaktive vil bli prioritert. Prosjektet støttes av ekstrastiftelsen via LSHDB slik at det blir kostnadsfritt for deltagerne.  
Send en kortfattet søknad til post@achillesnorway.no eller per brev:
Bedir Yiyit
Skoggata 44
1530 Moss.
Tlf /mobil: 99873434

Søknadsfrist 17.januar 2016

Første samling blir på Beitostølen 3.- 6. mars 2016 på Radisson Blu Resort. Aktivitetene blir ski, treningsstudio med basis øvelser og svømming.
Samling nr. 2 blir i Moss 2.- 5. juni med fokus på tandemsykling, vannaktiviteter m.m.
Samling nr. 3 blir i medio september. Mer informasjon om sted og dato kommer senere.

Informasjon om prosjektet  kommer underveis, eller følg med på hjemmesiden www.achillesnorway.no og Facebook.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn