Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Prosjektet Kom i gang med et sunt og aktivt liv inviterer til:

28. juni 2019Samling med fysisk aktivitet, og kost og ernæring for kombinert syns- og hørselshemmede /døvblinde

Vi vil invitere deg til et morsomt, motiverende og sosialt treningsopplegg. Dette er et prosjekt som vil gå over 2 år. Det blir totalt 3 samlinger, samt oppfølging underveis. Ønsker du å delta i en gruppe med tilrettelagt aktivitet, og lære om sunt kosthold og ernæring (vektreduksjon), så er dette noe for deg. Samlingens målgruppe er personer som har kombinert syns- og hørselshemmning (døvblindhet). Dette er et lavterskeltilbud for alle, uansett fysisk form. Det er åpent for alle å søke, men samlingen har begrenset med plasser (maks 12 plasser), så nye søkere vil bli prioritert. Prosjektet støttes av ekstrastiftelsen via LSHDB slik at det kun blir en liten egenandel for deltagerne (1000,- per person)

Samling 1 (oppstart):

Kartlegging relatert til kosthold og aktivitetsnivå, opplæring i bruk av treningsapparater og elektronisk utstyr, utarbeidelse av individuelle tiltaksplaner for kondisjonsøkning og vektreduksjon. Det vil bli en workshop med diskusjon om tanker knyttet til stillesittende livsstil og fysisk aktivitet og sosialt samvær.

 

Samling 2:

Tidspunkt: Vår/sommer 2020. Program: Fjelltur med samling på turisthytte, målinger, individuell veiledning, eventuell revisjon av individuelle tiltaksplaner, trening, plenumsveiledning, workshop, undervisning/foredrag, erfaringsutveksling, sosialt samvær.

 

Samling 3 (avsluttende): Tidspunkt: Høst 2020 Program: Deltagelse i Oslo Maraton: Løpe eller gå 1 mil. Kartlegging, vurdering av måloppnåelse, erfaringsdeling, fysisk aktivitet og sosialt nettverk, evaluering av prosjektet.

 

 

Send en kortfattet søknad til bedir73@online.no eller per brev:

Vi trenger følgende:

 

Navn

Adresse

Alder

Tegnspråk, taktilt tegnspråk, eller tale

Si gjerne noe om fysisk form

 

Bedir Yiyit

Skoggata 42

1530 Moss.

Tlf /mobil: 99873434

 

Søknadsfrist 05.august 2019 – bindende påmelding

 

Første samling blir 6.-8. september 2019 i Moss. Aktivitetene blir treningsstudio med basis øvelser, ernæring og kosthold, samt sosialt samvær. Mer informasjon om prosjektet  kommer underveis.Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn