Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Ønsker hjelpende hånd!

17. desember 2012Av Berit R. Øie

Til Holmenkollstafetten 2013 trenger jeg som prosjektleder folk som kan være med i ”sekretariatet”. Det vil si å gi en hjelpende hånd fra fredag formiddag 10. mai til søndag 12. mai 2013.

Slik som å ta i mot deltakere og tolker ved hotellet, dele ut diverse på fredags kveld, prate med folk, og andre praktiske oppgaver underveis den helgen.

Hvis du har praktisk innsikt som å håndtere teleslynge, lyspanel og andre dippedupper under hele konferansen ønsker jeg deg! :-)

Det vil også være noen småoppgaver i forkant av arrangementet som du kan gjøre på ditt hjemsted, men da må du ha tilgang på data.

Ønsket krav til deg er at du har god tilgang på e-post og internett, kan ta i mot beskjeder fra meg underveis, og like å samarbeide i team. Om du har kombinert syns– og hørselshemming er det helt fint!, og andre interesserte som kan tenke seg å være med, kan også kontakte meg! :-)

Honorar / lønn gis etter avtale.

Ta kontakt med Berit på mobil: 46 789 248 eller e-post: b-r-oie@online.no  Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn