Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

NYTT TREFFSTED FOR DØVBLINDE I TRONDHEIM

8. oktober 2015Etter initiativ fra Foreningen Norges Døvblinde (FNDB) og Landsforbundet for kombinert syns- og hørselshemmede/døvblinde (Lshdb) har Trondheim kommune ved Rådgivningstjenesten for døve og døvblinde,  og Dagsenteret for døve og døvblinde nå startet et nytt treffsted. Målet er å gi et tilbud om en møteplass og sosial arena til alle døvblinde i Trondheim og omegn.
Adresse for Treffstedet: Det nye treffstedet for døvblinde vil ha tilholdssted på Dagtilbudet for døve og døvblinde (Vaskeriet) i Bispegata 9. i Trondheim
Åpningsdag og tid : Treffstedet vil holde åpent: første tirsdag i hver måned fra kl. 11.00 – 14.00.
I høst vil dette være: tirsdag 6 oktober, tirsdag 3 november og tirsdag 1 desember
Transport:  Dagsenteret for døve og døvblinde vil tilrettelegge for henting og bringing med minibuss til de som bor i Trondheim, ellers må den enkelte sørge for skyss til og fra treffstedet.
Mat/ Servering: Dagsenteret for døve og døvblinde vil tilrettelegge slik at det blir servert et enkelt måltid i forbindelse med treffstedet møter.
Aktuelle tema til samlingene før jul er:  
• Hva kan PPT for voksne tilby døvblinde
• Psykiske utfordringer med å leve med sansetap
• Informasjon om ulike hjelpetilbud for døvblinde fra Trondheim kommune
Velkommen til det nye Treffstedet -:)


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn