Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Nytt e-læringskurs for hørselskontakter

24. februar 2018Det nye e-læringskurset «Grunnopplæring for hørselskontakter i kommunen» er nå tilgjengelig på kunnskapsbanken.net.

 

NAV vil bidra til effektivisering i offentlig sektor. Derfor vil vi gjøre noen av kursene tilgjengelig digitalt. I 2016 kom grunnkurs i hjelpemiddelformidling og nå er det utviklet et e-læringskurs som gir grunnopplæring for hørselskontaktene i kommunen.

 

Målgruppen er alle hørselskontakter i kommunen, men e-læringskurset kan være nyttig for alle som har oppgaver knyttet til hørselsområdet eller som er pårørende til personer med nedsatt hørsel. Kurset inkludert testen tar cirka to timer å gjennomføre. Kurset er tilgjengelig på kunnskapsbanken.net og kan tas når som helst. Ved gjennomført kurs og bestått test sendes det automatisk ut en bekreftelse på e-post.

 

Vi oppfordrer kommunen til å gjøre dette tilbudet kjent for de som arbeider med hørselshjelpemidler. Kurset vil være nyttig for både nye og erfarne medarbeidere. Noen hjelpemiddelsentraler vil kreve at hørselskontakter tar dette kurset før oppmøte på kurs på hjelpemiddelsentralen.

 

Lenke til kurset «Grunnopplæring for hørselskontakter i kommunen»

 

 

For eventuelle kommentarer og mer informasjon, kontakt:

Kristin M. Bye

Fagsenteret for NAV Hjelpemidler og tilrettelegging

Epost: Kristin.Meas.Bye@nav.no

Mobil: 950 96 531

 Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn