Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Invitasjon til prosjektet

12. desember 2017Vi inviterer deg som er kombinert syns- og hørselshemmet til å bli med på vårt friluftlivsprosjekt!

Prosjektet skal være et sosialt og lærerikt møtested for døvblinde med fokus på enkelt friluftsliv.                 

Vi skal gjennom 6 samlinger i løpet av 2018-2019 lære litt og litt om hvordan man kan benytte seg av nærområdet til fine turer. På samlingene har vi ulike temaer, for eksempel hvilken bekledning man behøver, hvordan pakke sekk, lage mat på bål ute på tur, bo på hytter og kanskje en natt under åpen himmel, ulike sanseoppgaver og andre aktiviteter ute i naturen.

Målet er at dere som er med på prosjektet får gode opplevelser med enkelt friluftsliv slik at dere kan ta med nye erfaringer hjem etterpå, i tillegg til å møte andre døvblinde på tur i løpet av 6 samlinger over 2 år. Vi vil ha ulike temaer for aktivitetene på hver samling og ha forskjellige forelesninger eller diskusjoner som tar opp spennende temaer som passer til hver samling. 

 Prosjektgruppa har søkt om midler fra Extrastiftelsen, og venter spent på svar om vi får godkjent prosjektet. Dersom vi ikke får godkjent prosjektet i år, vil vi uansett prøve på nytt neste år. Dermed oppfordrer vi alle som er interessert i å bli med til å sende inn en søknad!

Vi har lagt opp til ca. 12 plasser, og søknaden du sender oss må inneholde: en kort beskrivelse om hvorfor du ønsker å være med, ditt navn, telefonnummer, e-post, og hvor i landet du bor. Søknaden må sendes til  sism@online.no   innen 15. januar!

Dersom du blir med på denne muligheten, vil du i løpet av 2 år få møte og være på tur sammen med Hege Beathe Dahlen og Sissel Markhus som har god erfaring fra lignende prosjekter tidligere og selv er syns- og hørselshemmede, i tillegg til Per Tveit, Bjørn Christensen, og Kaisa Markhus som er utdannet innen friluftsliv og aktivitet og har vært mye på tur med mange ulike grupper. 

 Vi venter spent på å motta søknader fra dere!

Vennlig hilsen

Hege, Sissel, Per, Bjørn og Kaisa i prosjektet "Friluftsliv for alle, hele året!"

 Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn