Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

"Historien om Marie" Dette er påskefilmen om den døvblinde jenta, Marie Heurtin fra Frankrike.

30. mars 2015Dette er historien:
”Basert på en sann historie, tegner Marie Heurtin den rørende historien  om et barn som fikk merkelappen "åndssvak" på feil grunnlag.
Historien er basert på virkelige hendelser som fant sted i Frankrike på slutten av 1800-tallet.  14-årige Marie Heurtin, som ble født både blind og døv i 1885, er ikke i stand til å kommunisere med omverdenen. Faren hennes, en beskjeden håndverker, nekter å følge legens råd om å få henne innlagt på et sinnssykehus,  etter at Marie blir diagnostisert som "åndssvak". I sin fortvilelse kontakter faren Larnay-instituttet, hvor nonner tar seg av døve jenter. Søster Marguerite får en åpenbaring hvor Gud ber henne ta utfordringen med å ta seg av Marie og lære henne å kommunisere med omverdenen. Den lungesyke unge nonnen tar på seg noe som ser ut som en umulig oppgave, men lykkes etter hvert i sitt forehavende.”

Filmen kommer på kino den 27. mars i mange norske byer.(Oslo/Bergen/Trondheim/Stavanger/Kristiansand/Tromsø/Drammen/Tønsberg/Sandvika/Ski/Porsgrunn.


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn