Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Har du Usher Type 1 og ønsker å bidra til forskning?

12. oktober 2023Har du Usher Type 1 og ønsker å bidra til forskning? 

Malin Fredriksen er masterstudent ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun tar master i synspedagogikk og synsrehabilitering på deltid, samtidig som hun jobber i boavdelingen ved Signo Conrad Svendsen senter. 

Malin ønsker å invitere deg til et masterprosjekt om belysning ved kommunikasjon.

Dette er et prosjekt med mål om å høre om erfaringer knyttet til “belysning ved kommunikasjon” fra tegnspråklige personer med kombinert sansetap/døvblindhet og Usher type 1.
Målet er også å skape interesse for videre forskning på temaet. 

Dersom du ønsker å delta kan du ta kontakt med Malin direkte på mail: 238476@student.usn.no

Informasjon om gjennomføring:

Det blir et intervju på omtrent 60-90 minutter med masterstudent Malin Fredriksen og én tolk til stede. Til intervjuet bestiller du tolk/ledsager selv, eller Malin kan gjøre det for deg gjennom NAV´s tolketjeneste. 

Malin kan noe tegnspråk, men ønsker å sikre seg at kommunikasjonen blir riktig. Intervjuet blir tatt opp på video og lagret utilgjengelig for alle andre enn studenten og veilederen. Alle opplysninger om deg blir anonymisert.

Deltagelse i prosjektet er frivillig og du kan trekke deg fra prosjektet når som helst i løpet av prosessen. All informasjon fra deg blir da slettet.

Håper du vil vurdere deltakelsen i dette prosjektet.
Hvis du ønsker å vite mer, er det bare å ta kontakt på 
238476@usn.no.
Du kan motta et informasjonsskriv hvor det står mer om prosjektet og hvem du kan kontakte når det kommer til hvordan dine personopplysninger blir behandlet.

Med vennlig hilsen,
Malin Fredriksen


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn