Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Bokanmeldelse

7. oktober 2012Personer som rammes av kronisk sykdom eller funksjonsnedsettelse gjennomgår som regel rehabilitering. De aller fleste gjennomgår også et indre forandringsarbeid, som ofte er usynlig for andre.

Livsomstilling kan man si er en personlig endringsprosess som foregår over lang tid. Det handler om å reparere selvbildet, gjenvinne sin identitet og å se framover i livet sitt igjen.

I et skandinavisk samarbeidsprosjekt har vi intervjuet 15 personer med kombinert syns- og hørselsnedsettelse/døvblindhet. Hensikten har vært å få økt kunnskap om hva livsomstillingen innebærer ved kombinert syns- og hørselsnedsettelse/døvblindhet. Forhåpningen er at resultatet skal bidra til at personer får rett hjelp til rett tid. Resultatet presenteres i en bok som heter «Livsomstilling ved kombinert syns- og hørselsnedsettelse/døvblindhet – et indre arbeid over tid».

Bokanmeldelse "Livomstilling"

 Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn