Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012

Bli med i mai!

17. desember 2012Av Berit R. Øie

10. - 12. mai 2013 samles vi som har kombinert syns– og hørselshemming / døvblindhet til nye stafettløp i Oslos gater. Holmenkollstafetten 2013 er en stor opplevelse å være med på. Det er alltid spennende å se om stafettpinnen i sitt eget lag gjennom hele runden frem til mål. Et stafettlag består av 15 løpere. Starter fra Bislett, oppover mot Holmenkollen, nedover mot Smestad, gjennom Frognerparken og tilbake til Bislett. Da går stafettpinnen fra hånd til hånd blant 40 tusen andre løpere, kjempespennende! :-)

Extrastiftelsen har igjen tildelt økonomisk støtte for at 30 døvblinde kan møtes, og DU er velkommen! Om du kan løpe rask, kan du være med i TURBO-gjengen, men ønsker du å ta det rolig med joggingen eller gå, så er du velkommen til MIX-laget. Alt er mulig! :-)

Dine reise– og oppholdsutgifter blir dekket. Vi bor på Radisson Blu Hotel i Nydalen, Oslo. Du kan velge hvem du vil ha som løpe-ledsager under stafetten, eller prosjektleder finner en til deg. Dette må du gi beskjed om! En løpe-ledsager får dekket utgiftene av prosjektet etter avtale med prosjektleder.

For dere som er under 18 år, kan ta med en pårørende gratis, eller andre kan også det, men da etter avtale med prosjektleder! :-)

Av program så møtes vi på fredag rundt lunsjtid, har foredrag, øver oss og snakker om stafettløp. Lørdagen er også noe foredrag, samt ”Vårens vakreste eventyr” som Holmenkollstafetten kalles. Søndag hjemreise. Et filmteam følger oss fredag og lørdag, så smil pent! :-)

Det er svært viktig å få dokumentert hvor viktig dette er, det å kunne møtes og ha felles fysisk aktivitet og vise at det er mulig for oss som har nedsatt syn og hørsel til å bevege oss. Hvis økonomien tillater det, vil det også skje en hyggelig overraskelse under lørdagens festmiddag.

Alder ingen hindring! I mai i år var den yngste 15 år og den eldste tror jeg var 71 år, så bli med!!!!!!

Påmelding skjer til prosjektleder Berit R. Øie på mobil 46 789 248 eller e-post: b-r-oie@online.no innen 1. februar 2013.

Ønsker du tips på trening, spør Berit! :-)

Håper å se deg i mai! :-)Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn