Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Landsforbundert for kombinert syns- og hørselshemmede

©2012
Lørdag 11. mai 2013 fullførte 2.543 stafettlag Holmenkollstafetten i Oslo, med 38 tusen mennesker. Team SH-DB var der med sine to stafettlag: TURBO og MIX. Spilletid: 23 minutter. Tekstet og noe synstolket. Musikk.

Team SH-DB står for SynHørsel og DøvBlind. Filmen viser en glede og spenning når 28 mennesker med kombinert syns- og hørselshemmede sammen med sine løpe-ledsagere og tolker, møtes en helg i mai 2013. Deltakernes hovedoppgave var å føre stafettpinnen fra start til mål, 18 tusen meter fordelt på 15 etapper.

Filmen er et resultat av prosjektet «Jevn løpstrening: kombi syns-hørselstap». Finansiert av ExtraStiftelsen. Søkerorganisasjon er Landsforbundet for kombinert syns- og hørselshemmede/døvblinde (LSHDB). Samarbeidsorganisasjon er Foreningen Norges døvblinde (FNDB). Prosjektleder Active deafblind v/Berit R. Øie og prosjektmedarbeider Bedir Yiyit. Filmen utviklet av Spitfire film AS v/Hugo Olsen. Filmen kan ikke kopieres for salg, ta kontakt med LLSHDB. De har eget opplag med DVD’er som deles ut gratis så lenge den er på lageret.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn